1. Luo oma asiakastili

feature_sessionPlayback

Asiakastilin luominen 118haku sivustolle on helppoa, voit luoda oman sivuston kirjautumalla esimerkiksi facebookin avulla. Kirjautumalla sivustoomme pääset lisäämään omat yritystiedot, arvostelemaan yrityksiä ja ostamaan tuotteita!

 

Kuinka se toimii

2. Lisää oma yritys

feature_sessionPlayback
Oman yrityksen lisääminen 118haku sivustolle on myös tehty mahdollisimman helpoksi.  Pääset syöttämään yrityksesi tiedot ja lisäämään haluamasi kuvat sivulle. Pääset myös esikatselemaan miltä sivustosi näyttää ennen kuin teet tilauksen. Karttatiedot näytetään automaattisesti sijaintinne perusteella.

Voit lisätä sivustolle haluamasi tiedot esim. yrityskuvauksen, aukioloajat ja hakusanoja ym.

Lisää yritys

3. Verkkokauppa ja ajanvaraus

Saat nyt kaikki palvelut samalla pakettihinnalla. Voit lisätä oman yrityksesi tiedot, voit myydä omia tuotteitasi verkkokaupassamme ja voit ottaa vastaan ajanvarauksia suoraan sivuiltamme.

Mikäli sinulla on paljon tuotteita tai sinulla ei ole aikaa lisäillä tuotetietojasi tai yritystietojasi palveluumme, voit valita VIP-paketin ja me lisäämme kaikki tiedot puolestanne.

Riittää kun lähetätte meille esimerkiksi sähköpostilla tiedot mitä haluatte sivustolla näkyvän ja kuvat jotka lisätään sivustolle.

118haku.com